Goedkoop een auto huren bij AutohopperKampen in de omgeving van Kampen, IJsselmuiden of Dronten

 

Autoverhuur wordt geassocieerd met ‘duur’. Een eigen auto of Openbaar Vervoer lijkt veel goedkoper in eerste instantie. Niets is minder waar! Een auto huren hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn, helemaal als je je auto goedkoop huurt bij Autohopper Kampen! Zo huur je al voor € 25,- per dag een compacte promo auto.

Bestelbus huren? Aanhangwagen huren? Personenbus huren?

0
Compact promo

Bijv. Kia Picanto met stickers

dag29,-
weekend58,-
week203,-
0
Compact

Bijv. Peugeot 108, Kia Picanto

dag44,-
weekend79,-
week264,-
1
Midden

Bijv. Kia Rio, Renault Clio

dag54,-
weekend97,-
week324,-
0
Midden automaat

Bijv. Peugeot 208, Toyota Yaris Hybrid

dag59,-
weekend104,-
week354,-
0
Ruim automaat

Bijv. Kia Niro

dag69,-
weekend124,-
week414,-
0
Luxe automaat

Bijv. Hyundai Santa-FE 5-persoons

dag119,-
weekend214,-
week714,-
0
7-persoons auto

Bijv. Hyundai Santa Fe, Peugeot 5008

dag129,-
weekend234,-
week774,-
0
Midden SUV

Bijv. Kia Stonic, Peugeot 2008

dag59,-
weekend104,-
week354,-
0
Groot SUV automaat

Bijv. Kia Sportage HEV

dag99,-
weekend179,-
week594,-
0
Ruim station

Bijv. Kia Ceed SW, Renault Megane SW

dag69,-
weekend124,-
week414,-
1
Ruim station automaat

Bijv. Toyota Corolla SW Automaat

dag74,-
weekend134,-
week444,-
0
Bus 6-persoons met laadruimte

Bijv. Renault Trafic, Toyota ProAce Dubbele cabine

dag99,-
weekend179,-
week594,-
0
Bus 9-persoons

Bijv. Peugeot Expert, Toyota ProAce Personenbus

dag149,-
weekend269,-
week894,-
0
Bestelbus 3 m³ laadruimte

Bijv. Volkswagen Caddy, Citroen Berlingo

dag64,-
weekend114,-
week384,-
0
Bestelbus 6 m³ laadruimte

Bijv. Toyota Pro-Ace, Renault Trafic

dag79,-
weekend144,-
week474,-
1
Bestelbus 11 m³ laadruimte

Bijv. Renault master, Peugeot Boxer L2/H2

dag105,-
weekend189,-
week630,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

dag139,-
weekend249,-
week834,-
0
Vrachtwagen 45 m³

Rijbewijs C verplicht

dag275,-
weekend494,-
week1 650,-
0
Aanhangwagen

Aanhangwagen + huif Hapert

dag39,-
weekend70,-
week234,-

Auto of busje huren? 


Auto huren? Of gaat jouw voorkeur toch uit naar een busje huren? Kom dan eens naar Autohopper Kampen, de no-nonsense autoverhuurder van Kampen, IJsselmuiden, Dronten en omgeving. Bij Autohopper Kampen huur je altijd een luxe en nieuwe auto of bus. Al onze auto's zijn maximaal twee jaar oud en in erg goede staat. Huur je een auto bij Autohopper Kampen, dan weet je precies bij waar je aan toe bent. Zo kom je niet voor verassingen te staan als je de auto weer inlevert. Duidelijkheid over de prijs en voorwaarden is wel zo fijn, toch? Op deze pagina vind je de prijzen voor particuliere autoverhuur. Op zoek naar een zakelijke huurauto? Ook dan kunnen we je helpen! 


Auto huren vanuit Dronten?

Bent u woonachtig in Dronten en wilt u een auto of bus huren? Dan bent u bij Autohopper Kampen aan het juiste adres. Autohopper Kampen is vanuit Dronten goed te bereiken. Wij zijn gevestigd op het bedrijventerrein langs de N50. Vanaf de Flevoweg (N307) bent u binnen een minuut bij ons. Is het voor u lastig om bij onze vestiging te komen, neem dan gerust contact met ons om de mogelijkheden voor het halen en brengen te bespreken.


Reserveer je huurauto

Heb je een auto of bus gevonden die aan je wensen voldoet? Dan ben je er klaar voor om de auto te reserveren! Doe dit ruim op tijd, bij sommige autoverhuurders (waaronder Autohopper Kampen) doe je namelijk eerst altijd een reserveringsaanvraag. Dit omdat onze website niet kan inzien of de huurauto of -bus die je hebt gekozen beschikbaar is. Selecteer de auto of bus die je wil, selecteer de data (let even op de voorwaarden van onze huurtijden), eventuele extra's die je wil bijboeken en vul je persoonlijke gegevens in. Je krijgt daarna meteen een kopie van je aanvraag in je mailbox. Wij nemen daarna zo snel mogelijk, maar altijd binnen 24 uur, even contact met je op om je te laten weten of de auto of bus beschikbaar is. Als deze niet beschikbaar is proberen we altijd een alternatief voor je te bedenken. 

Huurauto ophalen

Het is zover, je gaat je auto huren! Vergeet niet om je pinpas, rijbewijs én ID-kaart en/of paspoort mee te nemen. Onze collega van de verhuur neemt alles even met je door en loopt vervolgens mee naar de auto of bus die je hebt gehuurd. Samen lopen jullie een rondje om de auto om te kijken of er schades zijn. Al zijn de meeste auto's niet ouder dan een jaar, het kan soms toch gebeuren dat er een klein deukje of krasje op de auto zit. Als dit zo is, dan staat dit in ons systeem. Onze collega zal je hier ook op wijzen. Zie je tóch een schade die niet in het systeem staat? Geef dit dan meteen door, zodat jij hier niet voor opdraait! Het komt helaas toch nog wel eens voor dat hier aan het einde van de huurperiode discussie over ontstaat. Wij doen onze uiterste best om dit te voorkomen, help je ons daarbij? Wees wel gerust, omdat onze huurauto's goed verzekerd zijn, betaal je nooit meer dan het gekozen Eigen Risico bij schade. Is alles in orde? Dan ben je vrij om te gaan en staan waar je wil. Of nouja, laat het wel even weten als je naar het buitenland gaat, dan informeren we je ook hoe het zit met de verzekering en pechhulp in het buitenland. Stel je wel nog even je spiegels goed in? Dan wensen we je veel plezier met je huurauto!