Shortlease

Wil je langer dan een maand een auto huren, maar toch flexibel blijven?

Dan kan shortleasen bij Autohopper Dickhof interessant zijn. Als je kiest voor shortlease krijg je altijd een luxe uitgevoerde auto tegen een zeer scherp tarief. Je zit dan niet vast aan een looptijd van minimaal 24 maanden én je hoeft geen hoge afkoopsom te betalen bij onverwachte veranderingen. Een shortlease auto kan al na twee maanden gewoon weer bij ons ingeleverd worden zonder boete of andere onvoorziene kosten. De bedragen op deze pagina zijn exclusief BTW.

Flexibiliteit 

Flexibiliteit is de nieuwe standaard voor elk bedrijf. Wil je langer dan een maand een auto huren, maar toch flexibel blijven? Dan wordt shortleasen bij Autohopper Kampen erg interessant. Als je kiest voor shortlease krijg je altijd een luxe uitgevoerde auto tegen een zeer scherp tarief. Je zit dus niet aan een vaste looptijd van minimaal 24 maanden vast en je hoeft geen hoge afkoopsom te betalen bij onverwachte veranderingen: na twee maanden kan je de auto gewoon weer bij ons inleveren, zonder boete.

Wat is shortlease? 

Shortlease betekent letterlijk 'kort leasen'. Maar wat is kort dan volgens ons? Shortlease zit bij ons precies tussen daghuur en lange-termijn leasen in. Lease je langer dan twee maanden, maar korter dan twee jaar een auto bij Autohopper dan zien wij jou als shortlease klant. Je profiteert als shortleaser wel van de financiële voordelen van langer huren, maar je hoeft niet zo lang vast te zitten aan de auto. Je least namelijk per maand. Dat betekent dat je niet minstens twee jaar vooruit hoeft te kijken, maar dat je je mobiliteitsbehoefte op elk moment aan kan passen aan je actuele wensen. Na een maand kan je je contract gewoon opzeggen of veranderen, zonde boete te betalen. Op die manier voorkom je stilstand van je wagenpark, maar zit je ook nooit ongewild zonder auto of bus.